Tervetuloa verkkosivuilleni!

Olen taustaltani psykologian maisteri, opettaja ja psykoterapeutti (ET). Minulla on Valviran myöntämä oikeus työskennellä psykologina ja psykoterapeuttina. Olen myös saanut Kelalta ns. Kela-pätevyyden, jolloin sinä maksat laskusta ainoastaan omavastuuosuuden, mikäli olet tulossa kuntoutuspsykoterapiaan Kelan päätöksellä. Lisäksi olen suorittanut psykoterapeuteille suunnatun seksuaaliterapiakoulutuksen ja opiskellut tietoisuustaitoja (tietoinen läsnäolo) eli mindfulnessia. Yksityisvastaanottoa olen pitänyt vuodesta 2003. Sitä ennen olen työskennellyt psykologina ja esimiestehtävissä kuntoutusalan yrityksessä.

Suurin osa potilaista tulee vastaanotolleni Kelan päätöksellä joko nuorten (16–25–vuotiaat) tai aikuisten (26–67-vuotiaat) kuntoutuspsykoterapiaan. Terapian kesto on yhdestä vuodesta kolmeen vuoteen. Psykoterapiakoulutukseni taustateoria on psykodynaaminen / psykoanalyyttinen. Yhden istunnon kesto on 45 minuuttia. Psykoterapiaprosessin voi käynnistää myös itse maksavana.

Lisäksi otan vastaan potilaita, jotka eivät ole hakeutumassa Kelan tarjoamiin palveluihin. Jotkut tarvitsevat akuutisti apua esimerkiksi vakavasta sairaudesta johtuvan psyykkisen kärsimyksen tai parisuhdekriisin vuoksi. Tällöin tavoitteena on järjestää nopeasti keskusteluapua – jo muutama tapaamiskerta voi helpottaa hädässä olevaa. Pariskunnat voivat tulla vastaanotolleni yhdessä.

Erityisosaamisaluettani on syöpäpotilaiden tukeminen ja aiheesta luennointi.

Annan työnohjausta terveydenhuoltoalalla työskenteleville henkilöille ja ryhmille.


Ystävällisin terveisin

Eva Nilson